Környezetpolitikánk

Környezetpolitikánk a VABEKO Kft. vezetősége által meghatározott irányelveket követi, melyek a következő főbb célkitűzésekre épülnek.

A környezetvédelemmel kapcsolatos tevékenységünket az ISO 14001 szabvány és a vonatkozó jogszabályi előírásokkal összhangban végezzük.

Tevékenységünk során törekszünk a minél kisebb környezeti terheléssel járó technológiák alkalmazására, és a hulladékok keletkezésének folyamatos csökkentésére, a környezeti teljesítményünk állandó javítására. Célunk, hogy rendszeresen fejlesszük azon folyamatainkat, melyekben optimalizálni tudjuk az erőforrások felhasználását, hogy csökkenteni tudjuk a környezet terhelését, és megelőzzük annak szennyezését, az anyagi és környezeti károk kialakulását, a hulladékok keletkezésének folyamatos csökkentése, a környezeti teljesítményünk javítása mellett.

Alkalmazottainkat folyamatosan képezzük, hogy a környezetvédelmi előírásokat minél fontosabbnak tartsák, és ennek megfelelően végezzék munkájukat.

A vezetőség e politika betartását figyelembe véve optimalizálja a rendelkezésre álló erőforrások felhasználását. Előírásaink betartásával jó példát szeretnénk mutatni üzleti partnereinknek és óvni környezetünket a káros hatásoktól.

Legfőbb célunk, hogy megelőzzük a környezet szennyezést, anyagi és környezeti károkat!

Minőségpolitikánk MEBIR politika


Szolgáltatásaink


Tervezés

A kiviteli terveket elkészítjük, és lefolytatjuk az engedélyeztetési eljárást

Bővebben

Kivitelezés

Munkáinkat ISO minősítés betartásával és diagnosztikai ellenőrzéssel végezzük

Bővebben

Karbantartás

Vezetékeket és kiszolgáló berendezéseket, állomásokat szervizelünk, hibát elhárítunk

Bővebben

Anyagvizsgálat

Bányahatósági engedéllyel roncsolásmentes anyagvizsgálatot végzünk

Bővebben

Aktuális információk, támogatások


Teherdaru beszerzése a Vabeko Kft. részére

Teherdaru beszerzése a Vabeko Kft. részére

Projekt címe:Teherdaru beszerzése a Vabeko Kft. részére Projektazonosító: GINOP-1.2.8-20- 2020-00427Támogatás összege: 93.000.000 HUFA projekt időtartama: 2020.06.02 – 2020.12.15

Csőrendszerek, vezetékek monitorozása

Csőrendszerek, vezetékek monitorozása

Projekt címe: Korszerű videotechnikán alapuló egyedi eszköz és technológia kutatásfejlesztése robbanásveszélyes és gyúlékony szénhidrogénipari és vegyipari rendszerekben Projektazonosító: GINOP-2.1.1-15-2015-00166Támogatás összege: 292.386.300 HUFA projekt időtartama: […]

Kórházi hulladékfeldolgozó kifejlesztése

Kórházi hulladékfeldolgozó kifejlesztése

Projekt címe:Kórházi hulladékfeldolgozó berendezés fejlesztése Vabeko Kft.-nél Projektazonosító: GOP1.1.1-11-2012-0144 A Széchenyi terv keretében nyújtott támogatás összege: 200.468.483 HUFA projekt időtartama: 2013.01.01 – 2014.12.31 A […]