MEBIR politika

Az VABEKO Kft. vezetése elkötelezte magát a MEB teljesítményének folyamatos javítására, melynek tükrében: Működtetjük, és fejlesztjük a Munkahelyi Egészségvédelmi és Biztonságtechnikai Irányítási Rendszerünket, új rendszereket vezessünk be, mint pl. az SCC/VCA speciális és magasabb szintű munkavédelmi rendszer ki-építése.

Célunk, hogy tevékenységünk feleljen meg a jogszabályi, vevői, alkalmazotti és egyéb érdekelt felek követelményeinek. Rendszeresen vizsgáljuk munkáink során a jelentkező veszélyeket és kockázatokat, a fő hangsúlyt a megelőzésre fektetjük.
Elsődleges cél, hogy dolgozóink biztonságosan végezzék, legfőbb célunk, az egészségvédelem erősítése, személyi sérülések megelőzése, törekvések az EBK teljesítmények folyamatos javítására, az egészségre káros, akár fizikai, akár szellemi téren megelőzzük mindazon tevékenységeket, eseményeket, melyek a munkavégzéssel kapcsolatban jelentkezhetnek.

Másodlagos cél minden olyan tevékenység, hatás minimalizálása, mely akár csak a lehetőségét is magában hordozza, hogy balesetet vagy egészségkárosodást eredményezzen. Egészségvédelmi és biztonságvédelmi céljaink elérése érdekében egy-részről biztosítjuk dolgozóink számára a megfelelő hátteret, legyen az munkakörnyezeti, egyéni védőfelszerelés, vagy erőforrásbeli támogatás. Másrészről állandó tréningekkel, továbbképzésekkel segítjük elő, hogy minimalizáljuk a munkavégzés során az esélyét bármilyen kockázati tényező előfordulásának.

Az egészséget nem veszélyeztető biztonságos munkavégzés és az ehhez szükséges feltételek megteremtése, valamint a megfogalmazott célkitűzéseink megvalósítása a VABEKO Kft. dolgozóinak nem csak érdeke, hanem egyben kötelessége is.
A VABEKO Kft. minőségpolitikája minden dolgozó részére elérhető a cég belső hálózatán.

Minőségpolitikánk Környezetpolitikánk


Szolgáltatásaink


Tervezés

A kiviteli terveket elkészítjük, és lefolytatjuk az engedélyeztetési eljárást

Bővebben

Kivitelezés

Munkáinkat ISO minősítés betartásával és diagnosztikai ellenőrzéssel végezzük

Bővebben

Karbantartás

Vezetékeket és kiszolgáló berendezéseket, állomásokat szervizelünk, hibát elhárítunk

Bővebben

Anyagvizsgálat

Bányahatósági engedéllyel roncsolásmentes anyagvizsgálatot végzünk

Bővebben

Aktuális információk, támogatások


Teherdaru beszerzése a Vabeko Kft. részére

Teherdaru beszerzése a Vabeko Kft. részére

Projekt címe:Teherdaru beszerzése a Vabeko Kft. részére Projektazonosító: GINOP-1.2.8-20- 2020-00427Támogatás összege: 93.000.000 HUFA projekt időtartama: 2020.06.02 – 2020.12.15

Csőrendszerek, vezetékek monitorozása

Csőrendszerek, vezetékek monitorozása

Projekt címe: Korszerű videotechnikán alapuló egyedi eszköz és technológia kutatásfejlesztése robbanásveszélyes és gyúlékony szénhidrogénipari és vegyipari rendszerekben Projektazonosító: GINOP-2.1.1-15-2015-00166Támogatás összege: 292.386.300 HUFA projekt időtartama: […]

Kórházi hulladékfeldolgozó kifejlesztése

Kórházi hulladékfeldolgozó kifejlesztése

Projekt címe:Kórházi hulladékfeldolgozó berendezés fejlesztése Vabeko Kft.-nél Projektazonosító: GOP1.1.1-11-2012-0144 A Széchenyi terv keretében nyújtott támogatás összege: 200.468.483 HUFA projekt időtartama: 2013.01.01 – 2014.12.31 A […]