Minőségpolitikánk

A VABEKO Kft. elsőrendű üzleti célja, hogy tevékenységével a megrendelői részére mindig a legmagasabb minőségben, az elvárt határidőre teljesítse megbízásait. Ennek érdekében minden munkatársunk elkötelezi magát a következőkre:

A tenderfelhívástól kezdve arra törekszünk, hogy szerkezetileg és átláthatóságában egy színvonalas, a szolgáltatásunk minőségéről egy átfogó képet adó ajánlati anyagot prezentáljunk megrendelőink részére.

Célunk, hogy egy ütemezett, átfogó, célra vezető munkafolyamatot állítsunk össze, és mind a megrendelőink, mind pedig alvállalkozóink és saját alkalmazottaink számára egy végrehajtható, orientált és a kivitelezést megkönnyítő ütemtervet biztosítsunk a szükséges háttértámogatás megteremtésével.

Projektjeink sikeres lezárása után cégünk folyamatos fejlesztése érdekében – a vevői visszajelzések elemzése után – lépésről lépésre megvizsgáljuk tevékenységünket, majd a szükséges korrekciókat, fejlesztéseket végrehajtjuk.

Amellett, hogy törekszünk megrendelőink széleskörű igényeit a legjobb tudásunk szerint a legmagasabb színvonalon teljesíteni, nem feledkezünk meg környezetünk védelméről sem, melyet mind hulladékképzésünk szelektív rendszerezettségével, mind pedig károsanyag-kibocsájtásunk minimális szinten tartásával szeretnénk óvni, és azokat a megengedett határértékek alatt tartani.

Tudjuk, hogy színvonalas szolgáltatást csak biztonságos, egészséges és ergonomikus munkakörnyezetben, megfelelő infrastrukturális háttérrel, eszközökkel, erőforrásokkal, valamint egy pozitív szemléletet követő vállalati kultúrával lehet biztosítani, melyek előteremtése és folyamatos fejlesztése szintén minőségpolitikánk fő célkitűzései között szerepel.

Korszerű minőségirányítási eszközök alkalmazásával törekszünk a szervezeti kiválóság elérésére, szolgáltatásainkkal pedig hírnevet, megbecsülést és a megérdemelt eredményt szeretnénk elérni. Ennek érdekében, elkötelezetten végzett minőségi munkával járulunk hozzá a VABEKO Kft. alapvető céljának eléréséhez, mely nem más, mint:

Kiérdemelni megrendelőink, partnereink
és dolgozóink megelégedését!

A VABEKO Kft. minden alkalmazottja és alvállalkozója tisztában van társaságunk minőségpolitikájával, tevékenységeink minőségorientáltságával, valamint azon eljárásokkal, folyamatokkal, amelyek ezt biztosítják. Minőségpolitikánk, cégünk weboldalán is elérhető.

Meggyőződésünk, hogy a fenti minőségpolitika biztosítja az ISO 9001 szabványnak megfelelő működést és ezen keresztül a szolgáltatásaink magas színvonalát.

Ahhoz, hogy fejlődésünket fenntartsuk és a növekvő megrendelői igényeknek megfeleljünk, a cég vezetése elkötelezett a folyamatos fejlesztés iránt.

Környezetpolitikánk MEBIR politika


Szolgáltatásaink


Tervezés

A kiviteli terveket elkészítjük, és lefolytatjuk az engedélyeztetési eljárást

Bővebben

Kivitelezés

Munkáinkat ISO minősítés betartásával és diagnosztikai ellenőrzéssel végezzük

Bővebben

Karbantartás

Vezetékeket és kiszolgáló berendezéseket, állomásokat szervizelünk, hibát elhárítunk

Bővebben

Anyagvizsgálat

Bányahatósági engedéllyel roncsolásmentes anyagvizsgálatot végzünk

Bővebben

Aktuális információk, támogatások


Teherdaru beszerzése a Vabeko Kft. részére

Teherdaru beszerzése a Vabeko Kft. részére

Projekt címe:Teherdaru beszerzése a Vabeko Kft. részére Projektazonosító: GINOP-1.2.8-20- 2020-00427Támogatás összege: 93.000.000 HUFA projekt időtartama: 2020.06.02 – 2020.12.15

Csőrendszerek, vezetékek monitorozása

Csőrendszerek, vezetékek monitorozása

Projekt címe: Korszerű videotechnikán alapuló egyedi eszköz és technológia kutatásfejlesztése robbanásveszélyes és gyúlékony szénhidrogénipari és vegyipari rendszerekben Projektazonosító: GINOP-2.1.1-15-2015-00166Támogatás összege: 292.386.300 HUFA projekt időtartama: […]

Kórházi hulladékfeldolgozó kifejlesztése

Kórházi hulladékfeldolgozó kifejlesztése

Projekt címe:Kórházi hulladékfeldolgozó berendezés fejlesztése Vabeko Kft.-nél Projektazonosító: GOP1.1.1-11-2012-0144 A Széchenyi terv keretében nyújtott támogatás összege: 200.468.483 HUFA projekt időtartama: 2013.01.01 – 2014.12.31 A […]