Kivitelezés

A VABEKO Kft. a kivitelezési munkáit az ISO minősítéseinek szem előtt tartásával végzi. A kivitelezés az előkészítési munkák megkezdésekor indul. A tervek műszaki specifikációiban szereplő anyagokat, berendezéseket megrendeljük, majd a kivitelezési munka volumenéhez mérten összeállítjuk a gépi- , valamint az emberi erőforrás szükségletet. Szerencsés helyzetben vagyunk, hiszen 12 minősített hegesztővel, ugyan ennyi technológiai szerelővel, valamint 6 fő gép, illetve nehézgép kezelővel rendelkezünk. A csoportok vezetésével az adott munkaterületet legjobban ismerő csoportvezetőnket bízzuk meg.

A csoportvezetők tartják a kapcsolatot a műszaki vezetőkkel, akik folyamatosan nyomon követik a kivitelezési folyamatot. A műszaki vezetők koordinálják az egyes munkafolyamatokat, illetve a kivitelezés során, – a tervezéskor előre nem látható problémákat – egyeztetik a tervezővel. Három, érettségivel illetve egyetemi végzettséggel rendelkező csoportvezetővel, valamint öt mérnökkamarai regisztrációs számmal rendelkező Felelős Műszaki Vezetővel rendelkezünk.

A műszaki erőforrások tekintetében 16 darab belsőégésű motorral hajtott hegesztőgéppel, 5 darab darus teherautóval, 1 darab 8 t-ás, valamint 1 darab 55 t-ás teherdaruval rendelkezünk. A csoportok szállítását, illetve és kisebb anyagmozgatási feladatokat Mercedes kisbuszokkal, duplafülkés WV teherautókkal, illetve IVECO kisteherautókkal oldjuk meg.

Nyomvonal, illetve műtárgy építés esetén saját magunk végezzük el a földmunkát, ehhez rendelkezünk három darab láncos, egy darab gumikerekes kotróval, egy árokásóval, valamint egy univerzális homlokrakodóval. A kivitelezési munkák végzéséhez a speciális igényeket kielégítő szikramentes csővágóval, permfeszítővel, különböző nyomaték illetve űtőkulcsal, csőillesztőkkel, belső lyuk köszörűkkel, mágnes talpas fúrókkal és egyéb kéziszerszámokkal rendelkezünk.

A munkaterületre minden esetben visszük a saját iroda és raktárkonténereinket, ahol a kivitelezés befejezéséig valamennyi a munkavégzéshez szükséges dokumentációt ellenőrzési naplót, valamint építési naplót vezetünk. A kivitelezés alatt a munkaterület őrzéséről saját magunk gondoskodunk.

Munkatársaink rugalmasan alkalmazkodnak a Megrendelő munkaidő beosztásához. A kivitelezési munkák diagnosztikai ellenőrzését saját akkreditált laboratóriumunk munkatársai végzik. A kivitelezési munkák befejeztével elkészítjük a kivitelezési tervdokumentációt, melyet szűkség esetén digitalizálva is átadunk a megrendelőnek.

Jesch Aladár
Műszaki vezető


Szolgáltatásaink


Tervezés

A kiviteli terveket elkészítjük, és lefolytatjuk az engedélyeztetési eljárást

Bővebben

Kivitelezés

Munkáinkat ISO minősítés betartásával és diagnosztikai ellenőrzéssel végezzük

Bővebben

Karbantartás

Vezetékeket és kiszolgáló berendezéseket, állomásokat szervizelünk, hibát elhárítunk

Bővebben

Anyagvizsgálat

Bányahatósági engedéllyel roncsolásmentes anyagvizsgálatot végzünk

Bővebben

Aktuális információk, támogatások


Teherdaru beszerzése a Vabeko Kft. részére

Teherdaru beszerzése a Vabeko Kft. részére

Projekt címe:Teherdaru beszerzése a Vabeko Kft. részére Projektazonosító: GINOP-1.2.8-20- 2020-00427Támogatás összege: 93.000.000 HUFA projekt időtartama: 2020.06.02 – 2020.12.15

Csőrendszerek, vezetékek monitorozása

Csőrendszerek, vezetékek monitorozása

Projekt címe: Korszerű videotechnikán alapuló egyedi eszköz és technológia kutatásfejlesztése robbanásveszélyes és gyúlékony szénhidrogénipari és vegyipari rendszerekben Projektazonosító: GINOP-2.1.1-15-2015-00166Támogatás összege: 292.386.300 HUFA projekt időtartama: […]

Kórházi hulladékfeldolgozó kifejlesztése

Kórházi hulladékfeldolgozó kifejlesztése

Projekt címe:Kórházi hulladékfeldolgozó berendezés fejlesztése Vabeko Kft.-nél Projektazonosító: GOP1.1.1-11-2012-0144 A Széchenyi terv keretében nyújtott támogatás összege: 200.468.483 HUFA projekt időtartama: 2013.01.01 – 2014.12.31 A […]